Πέλλα: 73χρονος συνελήφθη για την κακοποίηση γάτας

Στη σύλληψη ενός 73χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Πέλλα, μετά από καταγγελία ότι κακοποίησε μέχρι θανάτου μια γάτα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ηλικιωμένος σήκωσε το ζώο στον αέρα και το χτύπησε με δύναμη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά σε αυτόπτες μάρτυρες, εκ των οποίων ένας κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ.
Από την έρευνα των αρχών δεν προέκυψε ότι η γάτα ανήκε στον κατηγορούμενο. Σε βάρος του 73χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- 50 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 1 ώρα πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου















