Πειραιάς: Συνελήφθη 36χρονος για κλοπές

Στη σύλληψη ενός 36χρονου άνδρα προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πειραιά, έπειτα από επιχείρηση στην περιοχή του Πειραιά.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να εμπλέκεται σε σειρά διακεκριμένων κλοπών κατ’ επάγγελμα, καθώς και σε μία ληστεία.
Σύμφωνα με την έρευνα, ο 36χρονος εισήλθε σε μίνι μάρκετ στον Κορυδαλλό και εκμεταλλευόμενος στιγμιαία απασχόληση του υπαλλήλου, άρπαξε χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Κατά τη διαφυγή του, έγινε αντιληπτός και επιτέθηκε στον υπάλληλο, χτυπώντας τον με το συρτάρι της ταμειακής.
Με την άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. και τη δημιουργία ειδικής ομάδας, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα.
Κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι είχε διαπράξει και άλλες δύο κλοπές, σε καταστήματα στο Μοσχάτο και το Κερατσίνι, από τα οποία επίσης είχε αφαιρέσει χρηματικά ποσά.
Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Πειραιά.
- 2 λεπτά πριν Θα κάνει τελικά κόμμα ο Σαμαράς;
- 15 λεπτά πριν Βγήκαν τα έξι κριτήρια για να πάρετε 18.000 ευρώ
- 21 λεπτά πριν Πρώτη κατοικία: Πότε μπορεί να κινηθεί νομική διαδικασία απ’ τον πιστωτή- Ποια η εναλλακτική ρευστοποίησης
















