Πειραιάς: Νεκρή 17χρονη μετά από πτώση από μπαλκόνι

Πειραιάς: Νεκρή 17χρονη μετά από πτώση από μπαλκόνι
Συνελήφθη η μητέρα για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Πειραιάς, όπου μία 17χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ανήλικη βρισκόταν σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου μαζί με τέσσερις συνομηλίκους της – δύο κορίτσια και δύο αγόρια. Περίπου στις 21:45, και υπό συνθήκες που μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί, βγήκε στο μπαλκόνι και λίγο αργότερα έπεσε στο κενό.

Η 17χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Οι Αρχές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια της πτώσης. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, συνελήφθη η μητέρα της ανήλικης, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review
Arrow Ροή Ειδήσεων

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr