Πειραιάς: Αλλαγές στα δρομολόγια του Τραμ λόγω Θεοφανείων
Κυκλοφοριακές αλλαγές θα ισχύσουν αύριο, Τρίτη 6 Ιανουαρίου, στα δρομολόγια του Τραμ στη Γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά», λόγω της τελετής κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στον Πειραιάς.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, από την έναρξη της λειτουργίας έως και τη 1:00 το μεσημέρι, τα δρομολόγια της Γραμμής 7 θα τερματίζουν προσωρινά στη στάση «ΣΕΦ». Κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το Τραμ θα εκτελεί το δρομολόγιο Ασκληπιείο Βούλας – ΣΕΦ – Ασκληπιείο Βούλας.
Οι ρυθμίσεις εφαρμόζονται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση της τελετής και την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων στον Πειραιά.
- 13 λεπτά πριν ΑΣΕΠ: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής για θέσεις στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
- 16 λεπτά πριν Γιατί οι αυξήσεις στους μισθούς δεν φτάνουν ποτέ στο πορτοφόλι
- 26 λεπτά πριν Το πετρέλαιο ακριβαίνει ξανά: Πώς η ένταση ΗΠΑ – Ιράν μπορεί να φτάσει στην τσέπη μας








