Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 19χρονου Νίκου

Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 19χρονου Νίκου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μέσα σε βαρύ κλίμα θλίψης τελέστηκε η κηδεία του 19χρονου Νίκου, ο οποίος έχασε τη ζωή του μαζί με τη 17χρονη Αγγελική στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Παραλία Πατρών.

Στις 12:00 το μεσημέρι, συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που τον γνώριζαν συνόδευσαν τον 19χρονο στην τελευταία του κατοικία, κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα και αποχαιρετώντας τον με σιωπή και συγκίνηση.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Ιτιές Πάτρα, ενώ η ταφή πραγματοποιήθηκε στο Κοιμητήριο Παραλίας.

Στο ίδιο δυστύχημα έχασε τη ζωή της και η 17χρονη Αγγελική, η οποία κηδεύεται επίσης σήμερα, με τις οικογένειες των δύο νέων να βιώνουν ανείπωτο πόνο από την απώλεια των παιδιών τους.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr