Πάτρα: Νεκρός ο 59χρονος που τραυματίστηκε από πτώση μαρμάρων σε πολυσύχναστο δρόμο

Τραγική εξέλιξη είχε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 22 Μαΐου 2025, στο κέντρο της Πάτρας, όταν 59χρονος άνδρας τραυματίστηκε βαριά από πτώση υλικών στο πεζοδρόμιο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του το πρωί της Παρασκευής (23/5).
Δείτε επίσης: Εργατικό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη – Στο νοσοκομείο 58χρονος
Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Γούναρη, όταν μάρμαρα και σοβάδες αποκολλήθηκαν ξαφνικά από μπαλκόνι πέμπτου ορόφου και έπεσαν στο σημείο όπου εκείνη τη στιγμή περπατούσε ο 59χρονος μαζί με τη σύζυγό του.
Ο άνδρας δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Παρά την ιατρική φροντίδα, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ η οικογένειά του διαμένει στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων.
Υπό διερεύνηση οι συνθήκες της τραγωδίας
Οι αρχές εξετάζουν τις ακριβείς αιτίες της αποκόλλησης των υλικών από την πολυκατοικία, ενώ έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για πιθανά κατασκευαστικά προβλήματα ή αμέλεια συντήρησης.
- 5 λεπτά πριν Νέα βίντεο απόδρασης του κρατούμενου από τις φυλακές Κορυδαλλού
- 12 λεπτά πριν Πανελλήνιες 2026: Σε ποια μαθήματα εξετάζονται σήμερα (4/6) οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
- 13 λεπτά πριν Άλιμος: Σύλληψη 15χρονου για ληστεία και τραυματισμό ηλικιωμένης















