Πάτρα: Κροτίδα σε σχολείο τραυματίζει 12χρονο

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης (25/11) σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, όταν άγνωστο άτομο – πιθανότατα μαθητής – πέταξε κροτίδα την ώρα που το Λύκειο βρισκόταν σε λειτουργία.
Η κροτίδα εξερράγη έξω από αίθουσα διδασκαλίας, με αποτέλεσμα ένα θραύσμα να τραυματίσει 12χρονο μαθητή του Γυμνασίου που συστεγάζεται με το Λύκειο, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news.
Ο ανήλικος μεταφέρθηκε άμεσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και λίγο αργότερα έλαβε εξιτήριο.
Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστου για παραβίαση της νομοθεσίας που αφορά βεγγαλικά και κροτίδες.
- 5 λεπτά πριν Ακαθάριστα οικόπεδα 2026: Λήγει στις 15 Ιουνίου η προθεσμία – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα έως 2.000 ευρώ
- 8 λεπτά πριν Νέα Γραμμή 5 στο Μετρό της Αθήνας: Πότε ξεκινά και ποιες περιοχές θα εξυπηρετεί
- 18 λεπτά πριν Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο και κατέληξε ο ίδιος















