Πάτρα: Επίθεση σε 57χρονη μέσα σε ζαχαροπλαστείο – Αναζητείται ο 60χρονος πρώην σύντροφός της
Στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύεται 57χρονη μετά από επίθεση που δέχθηκε μέσα σε ζαχαροπλαστείο στην Πάτρα. Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τον 60χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος, σύμφωνα με τις δημοσιευμένες πληροφορίες, είναι πρώην αστυνομικός.
Έφυγε από το κατάστημα και φέρεται να επέστρεψε
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 60χρονος μπήκε στο ζαχαροπλαστείο όπου βρισκόταν η γυναίκα και φέρεται να τη χτύπησε.
Στη συνέχεια βγήκε από το κατάστημα, επέστρεψε λίγο αργότερα και φέρεται να της επιτέθηκε ξανά.
Η 57χρονη τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στο χέρι. Αστυνομικοί και ασθενοφόρο έφτασαν στο σημείο και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Ζήτησε Panic Button – Αναζητείται ο 60χρονος
Μετά την επίθεση, η γυναίκα ζήτησε να της χορηγηθεί Panic Button. Ο 60χρονος διέφυγε, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του.
- 12 λεπτά πριν Επαναληπτικές Πανελλαδικές 2026: Βγαίνουν σήμερα (25/9) οι βαθμολογίες σε Ειδικά και Μουσικά Μαθήματα
- 27 λεπτά πριν 72 δόσεις ή εξωδικαστικός: Ποια ρύθμιση συμφέρει για τα χρέη στον ΕΦΚΑ
- 37 λεπτά πριν Πάτρα: Επίθεση σε 57χρονη μέσα σε ζαχαροπλαστείο – Αναζητείται ο 60χρονος πρώην σύντροφός της









