Πάτρα: Επιστροφή ασθενών στο Καραμανδάνειο
Σταδιακά επιστρέφουν οι ασθενείς στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, μετά την προληπτική εκκένωση που πραγματοποιήθηκε χθες.
Η διαδικασία μεταφοράς τους από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης.
Από εκείνη την ώρα, το Καραμανδάνειο θα λειτουργήσει ξανά με το κανονικό πρόγραμμα εφημεριών, διασφαλίζοντας την πλήρη κάλυψη των υγειονομικών αναγκών της περιοχής.
Υγειονομικές πηγές υπογραμμίζουν ότι η εκκένωση έγινε αποκλειστικά για προληπτικούς λόγους, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο ασφαλείας για την προστασία τόσο των ασθενών όσο και του προσωπικού.
Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του τόνισε: «Ξεκινά η σταδιακή επαναφορά των ασθενών στο Καραμανδάνειο και η επαναλειτουργία του από την έναρξη της σημερινής εφημερίας».
Δείτε την ανάρτηση του στο X:
Η ομαλή επιστροφή και η επανεκκίνηση των λειτουργιών του νοσοκομείου αποτελούν σημαντικό βήμα για την αποκατάσταση της κανονικότητας, ενώ οι υγειονομικές υπηρεσίες παραμένουν σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο.
- 8 λεπτά πριν Ασφάλεια στα ΜΜΜ: Το πρόγραμμα «Αριάδνη» στην υπηρεσία των πολιτών
- 12 λεπτά πριν Κρίσιμες ώρες για τον 4χρονο από την Καστοριά: Διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο μετά από πνιγμό σε πισίνα
- 24 λεπτά πριν Ρόδος: 17χρονη καταγγέλλει πολύωρο ξυλοδαρμό από τον 23χρονο σύντροφό της – Δέκα κακώσεις κατέγραψε ο ιατροδικαστής








