Πάτρα: Διαρροή νερού στα δικαστήρια μετά τη νεροποντή

Πάτρα: Διαρροή νερού στα δικαστήρια μετά τη νεροποντή

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αντιμέτωπη με προβλήματα βρέθηκε η Πάτρα την Πέμπτη (27/11), καθώς η έντονη βροχόπτωση που συνόδευσε την κακοκαιρία «Adel» προκάλεσε ζημιές σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Όπως μεταδίδει το tempo24.news, στα δικαστήρια της Πάτρας τμήμα της οροφής στον δεύτερο όροφο παρουσίασε διαρροή, με αποτέλεσμα το νερό να στάζει μέσα στον χώρο.

Οι υπάλληλοι αναγκάστηκαν να τοποθετήσουν κουβάδες για να συγκρατήσουν το νερό και να περιορίσουν τη ζημιά, έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version