Πατήσια: Προφυλακιστέος ο 30χρονος για την ένοπλη επίθεση σε κατάστημα
Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους για την ένοπλη επίθεση σε κατάστημα στην οδό Πατησίων, η οποία σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 39χρονου υπαλλήλου.
Μετά την απολογία του, ο 30χρονος Έλληνας κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αρνήθηκε ότι ήταν εκείνος που πυροβόλησε τον υπάλληλο του καταστήματος κινητής τηλεφωνίας και φέρεται να απέδωσε την ευθύνη σε τέταρτο εμπλεκόμενο πρόσωπο, το οποίο παραμένει ασύλληπτο.
Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, καθώς και η υποχρέωση να εμφανίζονται τρεις φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.
- 2 λεπτά πριν Συντάξεις Αυγούστου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
- 27 λεπτά πριν Οι τράπεζες ανοίγουν δρόμο στις ιδιωτικές συντάξεις;
- 36 λεπτά πριν Τραγωδία στις Βρυξέλλες: Νεκροί σε φωτιά σε υπό κατασκευή κτήριο – Έξι αγνοούμενοι







