Πάρτυ με ναρκωτικά – Καλύβια: Προθεσμία έλαβε η DJ
Νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο, Παρασκευή, έλαβε από τον ανακριτή η 44χρονη DJ από το Αζερμπαϊτζάν, η οποία κατηγορείται ότι διοργάνωσε πάρτι με ναρκωτικά σε πολυτελή βίλα στα Καλύβια.
Στον ανακριτή θα απολογηθούν αύριο και τέσσερις συγκατηγορούμενοί της, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κακουργηματικές κατηγορίες, όπως διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ οι υπόλοιποι πέντε συγκατηγορούμενοί τους για το πλημμέλημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν ότι τα ναρκωτικά ήταν προς ίδια χρήση.
- 17 λεπτά πριν ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά: Προσλήψεις για διοικητικούς, ηλεκτροτεχνίτες, υδρονομείς, εργατοτεχνίτες
- 17 λεπτά πριν Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Οι νέοι δικαιούχοι και τα αυξημένα ποσά
- 18 λεπτά πριν Στον «αέρα» οι άδειες υγειονομικών: Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά να μη χαθούν οι μέρες του 2024 και του 2025!








