Πάρος: Μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα 23χρονος οδηγός προκάλεσε θανάσιμο τροχαίο με ηλικιωμένο!
Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Πάρο, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 90χρονος και να τραυματιστούν ελαφρά δύο ακόμη επιβάτες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 23χρονος υπήκοος Αλβανίας οδηγούσε το όχημά του μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα, όταν συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που επέβαιναν τρία άτομα, υπήκοοι Ιταλίας.
Στη σύγκρουση, τραυματίστηκε θανάσιμα ο 90χρονος, ενώ οι δύο άλλοι επιβάτες, ηλικίας 66 και 63 ετών, τραυματίστηκαν ελαφρά.
Από διπλό αλκοτέστ που διενεργήθηκε από κλιμάκιο της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Επιπλέον, δεν είχε άδεια οδήγησης και ζούσε παράνομα στη χώρα.
Ο νεαρός οδηγός συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Σύρου.
- Μόλις τώρα Νέα Ερυθραία: Έρευνα για ενδοοικογενειακή βία έβγαλε όπλα, ναρκωτικά και σχεδόν 100.000 ευρώ
- 2 λεπτά πριν Μουντιάλ 2026: Η ΕΡΤ δίνει εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό στη Νέα Υόρκη – Πώς θα συμμετάσχετε
- 3 λεπτά πριν Viral το τσιφτετέλι της Βίκυς Καγιά στη Μύκονο – Δείτε βίντεο

















