Παραχωρεί τον Τροσάρ τον Ιανουάριο
Η Αρσεναλ δεν έχει στα πλάνα της για τη φετινή σεζόν τον Λεάντρο Τροσάρ και περιμένει προτάσεις για την παραχώρηση του τον Ιανουάριο, μετά και την απόκτηση του Νόνι Μαντουέκε από την Τσέλσι.
Ο Βέλγος διεθνής επιθετικός έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 και η διοίκηση των «κανονιέρηδων» πληροφόρησε τον μάνατζερ του πως είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», έχοντας προτάσεις από τη Φενέρμπαχτσε και ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.
Ο 30χρονος επιθετικός εντάχθηκε στο δυναμικό της Αρσεναλ τον Ιανουάριο του 2023 από την Μπράιτον και τη φετινή σεζόν έχει δέκα γκολ και άλλες τόσες ασίστ στο ενεργητικό του, σε 59 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
- 1 ώρα πριν Γρίπη, Covid, RSV: Ποιες ηλικίες και ομάδες έχουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό
- 3 ώρες πριν Συντάξεις 2027: «Κρυφό» μπόνους για 165.000 συνταξιούχους
- 3 ώρες πριν Καιρός σήμερα 23/10: Δύο πρόσωπα θα δείξει ο καιρός – Πού θα βρέχει και πού θα έχει 25άρια








