ΠΑΟΚ: Αλλαγή ώρας άφιξης των σορών των θυμάτων από τη Ρουμανία
Κορυφώνεται το δράμα μετά το φονικό τροχαίο στη Ρουμανία, με την επιστροφή στην Ελλάδα των σορών των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα.
Αεροσκάφος τύπου C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας παρέλαβε τις σορούς και αναχώρησε από τη Ρουμανία με τελικό προορισμό το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση των συνδέσμων φιλάθλων του ΠΑΟΚ, υπήρξε αλλαγή στην ώρα άφιξης.
Η συγκέντρωση στο αεροδρόμιο θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, αντί για τις 16:30 που είχε αρχικά ανακοινωθεί, ενώ η συγκέντρωση στην Τούμπα μετατέθηκε για τις 19:00.
«Η συγκέντρωση στο αεροδρόμιο θα γίνει στις 18:00 και όχι στις 16:30 και η συγκέντρωση στην Τούμπα στις 19:00», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
- 7 λεπτά πριν ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά: Προσλήψεις για διοικητικούς, ηλεκτροτεχνίτες, υδρονομείς, εργατοτεχνίτες
- 8 λεπτά πριν Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Οι νέοι δικαιούχοι και τα αυξημένα ποσά
- 8 λεπτά πριν Στον «αέρα» οι άδειες υγειονομικών: Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά να μη χαθούν οι μέρες του 2024 και του 2025!








