Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Τσεντί Όσμαν στην πρεμιέρα με την Μπάγερν

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά τις υποχρεώσεις του στη Euroleague αύριο, Τρίτη (30/9, 21:15) στο Telekom Center Athens (ΟΑΚΑ) απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, χωρίς τον Τσεντί Όσμαν.
Ο Τούρκος διεθνής, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ στη Ρίγα, ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα μετά τον τραυματισμό του στον προημιτελικό με την Πολωνία. Παρότι επέλεξε να παίξει τόσο στον ημιτελικό με την Ελλάδα όσο και στον τελικό με τη Γερμανία, η κατάστασή του επιβαρύνθηκε. Για τον λόγο αυτό δεν ακολούθησε την ομάδα στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην Αυστραλία, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.
Οι «πράσινοι» ελπίζουν πως θα είναι έτοιμος για τη 2η αγωνιστική, την Παρασκευή (3/10, 21:15) κόντρα στην Μπαρτσελόνα, πάλι στο ΟΑΚΑ.
Αντίθετα, στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται ο Τι Τζέι Σορτς, που ξεπέρασε την ίωση των τελευταίων δύο εβδομάδων και θα ενισχύσει την ομάδα στην πρεμιέρα με την Μπάγερν.
- 37 λεπτά πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα
- 1 ώρα πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια
- 2 ώρες πριν Δεν σε παίρνει ο ύπνος; 7 πρακτικές που βοηθούν


















