Παλλήνη- εμπρησμοί: Προθεσμία για απολογία στον 48χρονο δημοτικό υπάλληλο
Προθεσμία έως την Παρασκευή 30 Αυγούστου έλαβε ο 48χρονος δημοτικός υπάλληλος που κατηγορείται για σειρά εμπρησμών από πρόθεση στην περιοχή της Παλλήνης. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την Τρίτη 26 Αυγούστου, έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε από τη 3η Τακτική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων
Το πρωί της Τετάρτης ο 48χρονος οδηγήθηκε στη Σχολή Ευελπίδων, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για εμπρησμό κατ’ εξακολούθηση, με τις πυρκαγιές να έχουν σημειωθεί σε περιοχές πλησίον δασικών εκτάσεων, μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου.
Ποια ήταν η αφορμή για την έρευνα
Η σύλληψή του ακολούθησε δίμηνη, στοχευμένη έρευνα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, μετά από αλλεπάλληλα περιστατικά φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή της Παλλήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση περιλαμβάνει τέσσερις ξεχωριστές πυρκαγιές που φέρεται να προκάλεσε ο κατηγορούμενος.
Ο 48χρονος αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας την Παρασκευή, όπου και θα δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.
- 49 λεπτά πριν 120 δόσεις από Νοέμβριο: Πέφτει στα 30 ευρώ η ελάχιστη δόση – Ποιοι μπαίνουν στη ρύθμιση
- 1 ώρα πριν Το μυστικό του λευκού αφρού: Τι κοινό έχει το σαπούνι με το χιόνι;
- 3 ώρες πριν Καρκίνος παγκρέατος: Νέο χάπι παρατείνει την επιβίωση









