Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης: Μαθητής 11 ετών θύμα bullying

Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης: Μαθητής 11 ετών θύμα bullying

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα σοβαρό περιστατικό βίας σε δημοτικό σχολείο του Παλαιόκαστρου Θεσσαλονίκης καταγγέλλει η μητέρα ενός 11χρονου μαθητή, ο οποίος δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι από συμμαθητές του. Σύμφωνα με την κυρία Ελένη Σιώπη, το παιδί δέχθηκε πρώτα μια μπουνιά στο κεφάλι από ένα παιδί και, αφού σηκώθηκε, συνέχισε να δέχεται χτυπήματα από άλλο μαθητή, ενώ ο δάσκαλος που βρισκόταν στο προαύλιο επενέβη μεταφέροντας τα παιδιά στο γραφείο της διευθύντριας.

Η μητέρα καταγγέλλει ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά στο σχολείο και ότι το προσωπικό δεν ενημέρωσε ποτέ τους γονείς. «Το σχολείο είναι ανύπαρκτο σε όλα», αναφέρει η κυρία Σιώπη, προσθέτοντας ότι η διευθύντρια περιορίστηκε να πει στον Αλέξανδρο να μην δίνει σημασία, ενώ σε προηγούμενο περιστατικό είχε σχολιάσει ότι τα παιδιά που τον χτυπούν «είναι από καλή οικογένεια».

Το παιδί πλέον αρνείται να πηγαίνει στο σχολείο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στην οικογένεια για την προστασία του και την αντιμετώπιση του bullying από το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version