Παλαιό Φάληρο: Πνιγμός η αιτία θανάτου του 3χρονου κοριτσιού
Σε πνιγμό αποδίδεται, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος της 3χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στην παραλία Εδέμ του Παλαιού Φαλήρου. Οι Αρχές δεν διαπίστωσαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ενώ η σορός φέρει πολλαπλές κακώσεις στο πρόσωπο και το σώμα, πιθανόν μεταθανάτιες, λόγω πρόσκρουσης σε βράχια από τα θαλάσσια ρεύματα.
Ωστόσο, η υπόθεση συνεχίζει να προβληματίζει, καθώς παραμένει άγνωστη η ταυτότητα του παιδιού. Δεν έχει υπάρξει καμία δήλωση εξαφάνισης ούτε σχετική αναφορά από συγγενικά πρόσωπα. Οι Αρχές εξετάζουν την πιθανότητα να πρόκειται για ασυνόδευτο ανήλικο, ενδεχομένως από δομή φιλοξενίας μεταναστών ή προσφύγων.
Καταθέσεις έχουν ληφθεί από παρευρισκόμενους στην περιοχή, μεταξύ των οποίων ένας Έλληνας και Αιγύπτιοι εργάτες – ένας εκ των οποίων εντόπισε τη σορό και ειδοποίησε τις Αρχές. Ο έλεγχος στα κινητά τους επιβεβαίωσε ότι βρίσκονταν στο ίδιο σημείο επί ώρες.
Το παιδί φορούσε ολόσωμο μαγιό, όμως ήταν εμφανώς υποσιτισμένο, κάτι που έχει προκαλέσει περαιτέρω ερωτήματα. Οι ιατροδικαστές εξετάζουν επίσης την πιθανότητα υποκείμενου μεταβολικού νοσήματος.
Η έρευνα συνεχίζεται με επίκεντρο τα λιμάνια, τις μαρίνες και τις κοινότητες μεταναστών, με στόχο να επιτευχθεί η ταυτοποίηση της μικρής. Το θρίλερ παραμένει ανοιχτό.
- 15 λεπτά πριν ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά: Προσλήψεις για διοικητικούς, ηλεκτροτεχνίτες, υδρονομείς, εργατοτεχνίτες
- 15 λεπτά πριν Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Οι νέοι δικαιούχοι και τα αυξημένα ποσά
- 15 λεπτά πριν Στον «αέρα» οι άδειες υγειονομικών: Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά να μη χαθούν οι μέρες του 2024 και του 2025!








