Παιδικοί σταθμοί – ΕΕΤΑΑ: Ποιοι πρέπει να κάνουν νέα αίτηση για voucher

Θα λάβουν πλήρες ποσό, αντί του μειωμένου

Νέα αίτηση θα πρέπει να υποβάλλουν οι πολίτες που έλαβαν, από λάθος, voucher μειωμένης αξίας για την εγγραφή των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς, ενώ δικαιούνταν πλήρες ποσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ, καλούνται οι αιτούντες των εισοδηματικών κατηγοριών που έλαβαν voucher μειωμένης αξίας να εκτυπώσουν από χθες, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου νέο voucher με πλήρες ποσό και να εγγράψουν τα τέκνα τους στις αντίστοιχες δομές.

Επίσης, καλούνται ωφελούμενοι ΑμΕΑ που επιθυμούσαν την ένταξή τους σε ΚΔΑΠ, αλλά έλαβαν voucher για δομές ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ (αυτόματα, εξαιτίας της αναπηρίας τους, π.χ. άτομα με σακχαρώδη διαβήτη). να υποβάλλουν μια «αίτηση θεραπείας» εάν επιθυμούν αλλαγή κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς αναφέρει:

«Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών», περιόδου 2022 – 2023»

  1. Απόδοση πλήρους voucher σε αιτούντες που έλαβαν voucher μειωμένης αξίας, ενώ διέθεταν εισοδήματα έως 27.000€ για οικογένειες με έως δύο παιδιά, έως 30.000€ με τρία παιδιά, έως 33.000€ με τέσσερα παιδιά και έως 36.000€ για οικογένειες με πέντε παιδιά και άνω.

Μερικοί από τους αιτούντες των ανωτέρω εισοδηματικών κατηγοριών, έλαβαν voucher μειωμένης αξίας.

Οι συγκεκριμένοι αιτούντες θα πρέπει από Δευτέρα 5/9/2022, να εκτυπώσουν νέο voucher με πλήρες ποσό και να εγγράψουν τα τέκνα τους στις αντίστοιχες δομές, υπογράφοντας σύμβαση.

  1. Δυνατότητα αλλαγής κατηγορίας voucher, από ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, σε ΚΔΑΠ

Ορισμένα ωφελούμενα ΑμεΑ, τα οποία επιθυμούσαν την ένταξή τους σε ΚΔΑΠ, έλαβαν voucher για δομές ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ (αυτόματα, εξαιτίας της αναπηρίας τους, π.χ. άτομα με σακχαρώδη διαβήτη).

Οι αιτούντες που επιθυμούν αλλαγή κατηγορίας, θα πρέπει να υποβάλλουν μια «αίτηση θεραπείας» στο email: [email protected], προκειμένου να προχωρήσουμε τις επόμενες ημέρες στην επιθυμητή αλλαγή».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram