ΠΑΓΝΗ: Η επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό διαρροής

ΠΑΓΝΗ: Η επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό διαρροής

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με επίσημη ανακοίνωση απάντησε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) στο περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 9 Σεπτεμβρίου 2025, στην Καρδιολογική Κλινική, όταν σημειώθηκε διαρροή νερού και τραυματίστηκε ελαφρά ένας νοσηλευόμενος.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο:

«Περί τις 03:30 π.μ., στον θάλαμο 50 της Καρδιολογικής, προκλήθηκε διαρροή από καζανάκι του υπερκείμενου ορόφου, με αποτέλεσμα την υποχώρηση τμήματος της ψευδοροφής. Ένα κομμάτι της έπεσε στην κλίνη ασθενούς, προκαλώντας επιφανειακές εκδορές στη μετωπιαία περιοχή».

Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα. Η Τεχνική Υπηρεσία εντόπισε το πρόβλημα στην τουαλέτα του επάνω ορόφου και προχώρησε σε άμεση αποκατάσταση της βλάβης.

Ο ασθενής εξετάστηκε από εφημερεύοντες ιατρούς και, για προληπτικούς λόγους, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου, η οποία δεν έδειξε κάποιο παθολογικό εύρημα.

Το ΠΑΓΝΗ διαβεβαιώνει ότι η κατάσταση είναι πλήρως ελεγχόμενη και πως οι συνθήκες ασφάλειας των ασθενών παραμένουν ύψιστη προτεραιότητα.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr