Παγκόσμιο πρόβλημα στη λειτουργία του internet - Έπεσαν χιλιάδες ιστοσελίδες

Το πρόβλημα φαίνεται πως εντοπίστηκε και οι υπηρεσίες της Cloudflare θα αποκαθίστανται σταδιακά
Χιλιάδες ιστότοποι, παγκοσμίως, αντιμετώπισαν πρόβλημα συνδεσιμότητας από το πρωί της Τρίτης, καθώς κατέρρευσε η υπηρεσία του Cloudflare.
Στο Twitter υπήρξε μαζική αντίδραση από τους χρήστες, ενώ και επίσημοι λογαριασμοί ανέφεραν προβλήματα συνδεσιμότητας με το hashtag #internetdown να τρεντάρει παγκοσμίως.
Ο επίσημος λογαριασμός του Cloudflare ανέφερε ότι εργάζεται για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

http://

Οι χρήστες του διαδικτύου που προσπάθησαν να επισκεφτούν ιστοσελίδες που υποστηρίζονται από το Cloudflare, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το σφάλμα HTTP 500.
Ο κωδικός κατάστασης HTTP 500 είναι μια γενική απόκριση σφάλματος. Σημαίνει, ότι ο διακομιστής αντιμετώπισε μια απροσδόκητη συνθήκη που τον εμπόδισε να εκπληρώσει το αίτημα.

Πρόβλημα συνδεσιμότητας στο Cloudflare, έπεσε το internet

Το Cloudflare είναι μια υπηρεσία που προστατεύει από απειλές, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την απόδοση του ιστότοπου και επιταχύνει τους χρόνους φόρτωσης, χρησιμοποιώντας τα πολλαπλά κέντρα δεδομένων του που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.
Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Cloudflare αντιμετωπίζει πρόβλημα, καθώς και στις αρχές του 2020 υπήρξε μαζικό πρόβλημα συνδεσιμότητας από το οποίο επλήγησαν χιλιάδες ιστότοποι και υπηρεσίες.
Το πρόβλημα φαίνεται πως εντοπίστηκε και οι υπηρεσίες της Cloudflare θα αποκαθίστανται σταδιακά.
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram