Ορκίστηκε βουλευτής ο Θοδωρής Δρίτσας
Ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας έδωσε τον προβλεπόμενο από το Σύνταγμα όρκο ο Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος καταλαμβάνει τη βουλευτική έδρα στην Α΄ Πειραιώς, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Δρίτσας, αν και εξελέγη ως πρώτος επιλαχών με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει από το 2023 προσχωρήσει στη Νέα Αριστερά. Κατά συνέπεια, μετά την ορκωμοσία του, αναμένεται να καταθέσει δήλωση προσχώρησης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του νέου πολιτικού σχηματισμού.
Με την εξέλιξη αυτή, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα αριθμεί πλέον 25 βουλευτές, ενώ εκείνη της Νέας Αριστεράς θα ενισχυθεί φτάνοντας τους 12 βουλευτές.
- 21 λεπτά πριν 120 δόσεις από Νοέμβριο: Πέφτει στα 30 ευρώ η ελάχιστη δόση – Ποιοι μπαίνουν στη ρύθμιση
- 1 ώρα πριν Το μυστικό του λευκού αφρού: Τι κοινό έχει το σαπούνι με το χιόνι;
- 3 ώρες πριν Καρκίνος παγκρέατος: Νέο χάπι παρατείνει την επιβίωση









