Ισόβια κάθειρξη για τους δύο κατηγορούμενους στη δολοφονία Κουμανταρέα

Ισόβια κάθειρξη για τους δύο κατηγορούμενους στη δολοφονία Κουμανταρέα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν οριστικά οι δύο άνδρες που είχαν κατηγορηθεί για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, η οποία είχε συγκλονίσει τη χώρα τον Δεκέμβριο του 2014.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών επέβαλε την αυστηρότερη ποινή στους δύο κατηγορούμενους, μετά την αναίρεση της προηγούμενης απόφασης από τον Άρειο Πάγο. Η νέα δίκη διεξήχθη μόνο ως προς το ζήτημα της αναγνώρισης ελαφρυντικών, καθώς ο Άρειος Πάγος είχε κρίνει ότι η αρχική απόφαση του Εφετείου –με την οποία είχαν καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη ο καθένας– έπρεπε να επανεξεταστεί.

Με τη σημερινή απόφαση, οι δύο άνδρες επιστρέφουν στη φυλακή, από όπου είχαν αποφυλακιστεί το 2022, προκειμένου να εκτίσουν πλέον την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Η ατμόσφαιρα στο δικαστήριο ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη, καθώς συγγενείς και κατηγορούμενοι ξέσπασαν σε κλάματα στο άκουσμα της ετυμηγορίας.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr