Ισόβια κάθειρξη για τους δύο κατηγορούμενους στη δολοφονία Κουμανταρέα
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν οριστικά οι δύο άνδρες που είχαν κατηγορηθεί για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, η οποία είχε συγκλονίσει τη χώρα τον Δεκέμβριο του 2014.
Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών επέβαλε την αυστηρότερη ποινή στους δύο κατηγορούμενους, μετά την αναίρεση της προηγούμενης απόφασης από τον Άρειο Πάγο. Η νέα δίκη διεξήχθη μόνο ως προς το ζήτημα της αναγνώρισης ελαφρυντικών, καθώς ο Άρειος Πάγος είχε κρίνει ότι η αρχική απόφαση του Εφετείου –με την οποία είχαν καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη ο καθένας– έπρεπε να επανεξεταστεί.
Με τη σημερινή απόφαση, οι δύο άνδρες επιστρέφουν στη φυλακή, από όπου είχαν αποφυλακιστεί το 2022, προκειμένου να εκτίσουν πλέον την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.
Η ατμόσφαιρα στο δικαστήριο ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη, καθώς συγγενείς και κατηγορούμενοι ξέσπασαν σε κλάματα στο άκουσμα της ετυμηγορίας.
- 55 λεπτά πριν Ύπνος με ανοιχτό κλιματιστικό: 5 λάθη που κάνουμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε
- 2 ώρες πριν Συντάξεις χηρείας: Επιστροφή στο 70% και νέο μέτωπο για αναδρομικά
- 2 ώρες πριν Καιρός σήμερα (24/8): Πού θα βρέξει – Καταιγίδες και άνεμοι έως 7 μποφόρ









