Οργή στην Κοζάνη: Εξέδιδαν 37χρονη ενώ βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Στον εισαγγελέα Κοζάνης θα οδηγηθούν σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, οι τρεις συλληφθέντες για κατηγορία μαστροπείας και σωματικής βλάβης σε βάρος 37χρονης αλλοδαπής.
Συγκεκριμένα, η 37χρονη που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, κατήγγειλε στην Αστυνομία 70χρονο, για σωματική βλάβη και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Κατά την διάρκεια της ανάκρισης, προέκυψε και η εμπλοκή 40χρονης γυναίκας και ενός 60χρονου, οι οποίοι κατηγορούνται για σωματεμπορία.
Να σημειωθεί πως η 37χρονη μετά την καταγγελία στην Αστυνομία, κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.
Η αστυνομικές αρχές της περιοχής, προχώρησαν στη σύλληψη και των τριών εμπλεκόμενων προσώπων.
Σε βάρος της 40χρονης ασκήθηκε δίωξη και για κατοχή ναρκωτικών γιατί βρέθηκαν πάνω της και ναρκωτικά δισκία, ενώ η Ασφάλεια Κοζάνης συνεχίζει την προανάκριση για την τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- 3 λεπτά πριν Δήμος Καλαμαριάς (ΣΟΧ 2/2026): Βγήκαν τα αποτελέσματα – Δείτε τα ονόματα
- 14 λεπτά πριν Είναι ασφαλές να έχεις συνεχώς ανοιχτό το NFC στο κινητό;
- 28 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 1/2022: Νέες αναπληρώσεις προσλήψεων στην ΕΕΤΤ
















