Ομόνοια: Πτώση άνδρα στις γραμμές του ΗΣΑΠ – Σταμάτησαν τα δρομολόγια στη Γραμμή 1

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/05/2026) στον σταθμό Ομόνοια του ΗΣΑΠ, όταν άνδρας έπεσε στις ράγες της Γραμμής 1 του ηλεκτρικού, με αποτέλεσμα να διακοπούν προσωρινά τα δρομολόγια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, επιβάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην αποβάθρα, μαζί με προσωπικό ασφαλείας του σταθμού, αντέδρασαν άμεσα και βοήθησαν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού του άνδρα από τις γραμμές του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.
Για λόγους ασφαλείας, οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν σε διακοπή ρεύματος στη γραμμή έως ότου ολοκληρωθεί η επιχείρηση ανάσυρσης, ενώ στο σημείο επικράτησε έντονη κινητοποίηση.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στις ράγες.
Την ίδια ώρα, επιβάτες που χρησιμοποιούν καθημερινά τον ηλεκτρικό αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις και προβλήματα στις μετακινήσεις τους, καθώς τα δρομολόγια στη Γραμμή 1 παραμένουν εκτός λειτουργίας μέχρι νεότερης ενημέρωσης.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες αναμένεται να ανακοινώσουν σύντομα πότε θα αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία των συρμών στον σταθμό Ομόνοιας.
- 37 λεπτά πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια
- 1 ώρα πριν Δεν σε παίρνει ο ύπνος; 7 πρακτικές που βοηθούν
- 2 ώρες πριν Σήμερα η κηδεία του Νάσου Αθανασίου- Πότε και πού θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία















