Ομόνοια: 61χρονος εισέβαλε στα γραφεία του ΕΦΚΑ με στυλιάρι
Αναστάτωση επικράτησε το πρωί στα γραφεία του ΕΦΚΑ στην οδό Πειραιώς, στην περιοχή της Ομόνοιας, όταν ένας 61χρονος άνδρας εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας στυλιάρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 08:40, όταν ο 61χρονος, αλβανικής καταγωγής, μπήκε στα γραφεία του ΕΦΚΑ και άρχισε να απειλεί τους υπαλλήλους με το αντικείμενο που κρατούσε.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Κατά τον σωματικό έλεγχο που ακολούθησε, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας είχε στην κατοχή του και ένα κουζινομάχαιρο.
- 1 λεπτό πριν ΔΥΠΑ: Έρχεται επιδοτούμενη κατάρτιση για εργαζομένους στον ιδιωτικό! Ποιοι μπαίνουν στο πρόγραμμα
- 12 λεπτά πριν Ζαχαράκη για Βάσεις 2026: Οι πιθανές ημερομηνίες ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων
- 13 λεπτά πριν Νέος δρόμος για προσλήψεις από τρίτες χώρες: Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να φέρνουν προσωπικό (ΦΕΚ)








