«Οι Αθώοι»: Το μεγάλο φινάλε απόψε – Η συγκλονιστική συνάντηση Πέτρου και Γιάννου

Η αυλαία πέφτει απόψε για τη μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Οι Αθώοι», με το 16ο και τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 22:10, σε ένα λυτρωτικό φινάλε γεμάτο εξομολογήσεις, συγκρούσεις και συγχώρεση.
«Όλοι γεννιόμαστε αθώοι. Στο δρόμο γινόμαστε ένοχοι. Στη στροφή μετανιώνουμε. Και στο τέλος πεθαίνουμε αθώοι».
Η φράση που σημάδεψε τη σειρά μοιάζει να αποκτά το πραγματικό της νόημα λίγο πριν το τέλος, καθώς οι ήρωες καλούνται να αναμετρηθούν με τα λάθη, τα πάθη και τις επιλογές τους.
Η μεγάλη συνάντηση στη φυλακή
Ο Πέτρος και ο Γιάννος, οι δύο άνδρες που αγάπησαν την ίδια γυναίκα αλλά ακολούθησαν εντελώς διαφορετικούς δρόμους για να εκφράσουν την αγάπη τους, βρίσκονται αντιμέτωποι για μία τελευταία φορά.
Η συνάντησή τους γίνεται στη φυλακή, σε ένα σκληρό περιβάλλον εγκλεισμού, όπου οι αλήθειες δεν μπορούν πλέον να μείνουν κρυφές.
Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο
Κατά τη διάρκεια των καταναγκαστικών έργων, ο Γιάννος, παρά τις κακουχίες και τον ξυλοδαρμό που έχει υποστεί, συνεχίζει να υπερασπίζεται τους συγκρατούμενούς του.
Τα λόγια του για την ελευθερία και την αληθινή αγάπη αγγίζουν ακόμη και τους πιο σκληρούς ανθρώπους γύρω του.
Ο Πέτρος, βαθιά συγκλονισμένος από τον άνθρωπο που αδίκησε, γονατίζει μπροστά του και παραδέχεται το έγκλημά του, ζητώντας συγχώρεση.
Ο Γιάννος, χωρίς ίχνος πικρίας ή εγωισμού, τον αγκαλιάζει, σε μια στιγμή που σηματοδοτεί τη λύτρωση και για τους δύο.
Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, η μετάνοια και η συγχώρεση αναδεικνύονται ως η μοναδική διέξοδος για τους «Αθώους».
- 22 λεπτά πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα
- 1 ώρα πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια
- 2 ώρες πριν Δεν σε παίρνει ο ύπνος; 7 πρακτικές που βοηθούν


















