Οδοντωτός: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία με 105 επιβάτες
Προσωρινή αναστολή των δρομολογίων του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου Διακοπτού–Καλαβρύτων ανακοίνωσε η Hellenic Train, εξαιτίας κατολισθήσεων που σημειώθηκαν στη σιδηροδρομική γραμμή.
Δείτε επίσης: Πανελλήνιες: Πότε μηδενίζεται το γραπτό – Τι να προσέξετε
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, το δρομολόγιο 1330 με κατεύθυνση από Διακοπτό προς Καλάβρυτα, αντιμετώπισε πρόβλημα στην περιοχή Τρικλιά, όπου λόγω της κατολίσθησης, η αμαξοστοιχία αναγκάστηκε να ακινητοποιηθεί για λόγους ασφαλείας.
Επιστροφή στο Διακοπτό χωρίς προβλήματα
Η αμαξοστοιχία μετέφερε 105 επιβάτες, οι οποίοι επέστρεψαν με ασφάλεια στο σταθμό του Διακοπτού, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός ή περαιτέρω πρόβλημα.
Η Hellenic Train βρίσκεται σε επιφυλακή, ενώ οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες αξιολογούν την κατάσταση για να προχωρήσουν άμεσα σε αποκατάσταση της γραμμής και επανεκκίνηση των δρομολογίων.
- 1 ώρα πριν Καρδιακή ανακοπή: Οι 4 κινήσεις που μπορούν να σώσουν μια ζωή
- 3 ώρες πριν Πού πηγαίνει το φως όταν σβήνουμε τον διακόπτη; Η φυσική δίνει την απάντηση
- 3/10/2026 00:20 Συντάξεις: Η αίτηση στον e-ΕΦΚΑ που «κρατά ζωντανά» τα αναδρομικά της ΕΑΣ









