ΟΑΕΔ: Ξεκινά η παροχή υπηρεσιών διερμηνείας μέσω myOAEDlive

Συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Παροχή υπηρεσιών διερμηνείας στα Βουλγαρικά, Ρωσικά, Ρουμανικά, Τουρκικά, Αρμενικά, Ουκρανικά και Γεωργιανά, μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας «ψηφιακών ραντεβού» myOAEDlive.

Σήμερα, Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021, ξεκινά νέα συνεργασία του ΟΑΕΔ με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, για την παροχή υπηρεσιών διερμηνείας στα Βουλγαρικά, Ρωσικά, Ρουμανικά, Τουρκικά, Αρμενικά, Ουκρανικά και Γεωργιανά, μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας «ψηφιακών ραντεβού» myOAEDlive.

Παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του εργατικού δυναμικού και των επιχειρήσεων της χώρας.

Το Δεκέμβριο του 2020 τέθηκε σε λειτουργία ένα νέο κανάλι επικοινωνίας του ΟΑΕΔ με το κοινό, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Μέσω της πλατφόρμας myOAEDlive οι πολίτες και οι εργοδότες μπορούν πλέον να προγραμματίζουν ραντεβού σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα και να εξυπηρετηθούν με τηλεδιάσκεψη (βιντεοκλήση) από εξειδικευμένο στέλεχος του Οργανισμού, αποφεύγοντας την προσέλευση στα 117 Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2).

Η διαδικασία ορισμού ραντεβού είναι αποκλειστικά ηλεκτρονική με τους κωδικούς TAXISnet και η πρόσβαση στο ραντεβού είναι ιδιαίτερα απλή και δεν απαιτεί αυξημένες ψηφιακές δεξιότητες, καθώς γίνεται απευθείας μέσω συνδέσμου (link) που αποστέλλεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) του αιτούντα.

Υπενθυμίζεται ότι επιπλέον των παραπάνω, οι προσφερόμενες γλώσσες διερμηνείας περιλαμβάνουν τα Αγγλικά, Αλβανικά, Γαλλικά, Κροατικά, Μολδαβικά, Ουρντού, Παντζαμπί, Σέρβικα, Σλαβομακεδονικά και Σορανί, καθώς και τη Νοηματική-Χειλεανάγνωση.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση myoaedlive.gov.gr

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram