Ο Β. Μαρινάκης αναλαμβάνει την ανακαίνιση του Παναθηναϊκού Σταδίου
Ένα φιλόδοξο εγχείρημα βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τον ΣΕΓΑΣ, με στόχο την επιστροφή των διεθνών αγώνων στίβου στο εμβληματικό Παναθηναϊκό Στάδιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να χρηματοδοτήσει εξ ολοκλήρου την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του Καλλιμάρμαρου.
Το έργο προβλέπει την αντικατάσταση του ταρτάν, την αναβάθμιση του φωτισμού και γενικότερες παρεμβάσεις, ώστε το Στάδιο να πληροί τις διεθνείς προδιαγραφές της World Athletics και της European Athletics.
Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί κοινή επιθυμία του νέου προέδρου της ΕΟΕ, Ισίδωρου Κούβελου, και της ηγεσίας του ΣΕΓΑΣ. Το Παναθηναϊκό Στάδιο, που φιλοξένησε τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896, αναμένεται να αποκτήσει ξανά θέση στον διεθνή αθλητικό χάρτη.
Το σχέδιο παρουσιάστηκε ήδη στην Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, και οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν μόλις δοθεί η τελική έγκριση από το Υπουργείο.
- Μόλις τώρα Νέα Ερυθραία: Έρευνα για ενδοοικογενειακή βία έβγαλε όπλα, ναρκωτικά και σχεδόν 100.000 ευρώ
- 2 λεπτά πριν Μουντιάλ 2026: Η ΕΡΤ δίνει εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό στη Νέα Υόρκη – Πώς θα συμμετάσχετε
- 3 λεπτά πριν Viral το τσιφτετέλι της Βίκυς Καγιά στη Μύκονο – Δείτε βίντεο

















