Ο Πάνος Καμμένος «βρέθηκε» στη Γροιλανδία με τεχνητή νοημοσύνη
Με ένα βίντεο που δημιούργησε με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης, ο Πάνος Καμμένος σχολίασε τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από το μέλλον της Γροιλανδία.
Στο βίντεο, εμφανίζεται αρχικά χαλαρός σε καναπέ μαζί με τον σκύλο του, για να μεταφερθεί αιφνιδιαστικά σε ένα χιονισμένο, κατάλευκο τοπίο, όπου προσπαθεί να ζεσταθεί χαϊδεύοντας το μικρό του σκυλάκι ράτσας pug. Τη σκηνή συνοδεύει το σχόλιο: «Φοβερό κρύο στη Γροιλανδία, έφυγαν οι Ευρωπαίοι σε 24 ώρες».
Υπενθυμίζεται ότι η Γροιλανδία, το μεγαλύτερο και πιο αραιοκατοικημένο νησί του κόσμου, βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνών γεωπολιτικών εξελίξεων μετά τη δημόσια εκδήλωση ενδιαφέροντος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την ένταξή της στην αμερικανική επικράτεια.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναταράξεις στην Ευρώπη, καθώς το νησί ανήκει στη Δανία, η οποία είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Παράλληλα, η Ουάσινγκτον αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, επιδιώκοντας να ενισχύσει την παρουσία και την επιρροή των ΗΠΑ στην Αρκτική, σε ένα περιβάλλον αυξανόμενης γεωπολιτικής δραστηριότητας από την Κίνα και τη Ρωσία.
- Μόλις τώρα Άρειος Πάγος: Απέρριψε την προσφυγή Κοβέσι για τη θητεία των Ελλήνων ευρωεισαγγελέων
- 12 λεπτά πριν Συναγερμός στη Γαλλία: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα Έμπολα
- 13 λεπτά πριν Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: 115 μετακινούνται στα Γενικά Αρχεία του Κράτους




















