Ο Μητσοτάκης προεδρεύει αύριο στο Συμβούλιο Ασφαλείας

Ο Μητσοτάκης προεδρεύει αύριο στο Συμβούλιο Ασφαλείας

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την Τρίτη 20 Μαϊου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, στην εκδήλωση Υψηλού Επιπέδου της ελληνικής Προεδρίας για τη θαλάσσια ασφάλεια.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κατά την παρέμβασή του στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, θα αναδείξει τις απειλές για τη θαλάσσια ασφάλεια και την ελεύθερη ναυσιπλοΐα, τη σημασία της θαλάσσιας ασφάλειας για τη διεθνή ειρήνη και τη σταθερότητα, καθώς και τον ρόλο της Ελλάδας.

Στην κεντρική εκδήλωση της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου Ασφαλείας θα μιλήσει ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, António Guterres, η Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού, κ.ά.

Σημειώνεται πως παρεμβάσεις μπορεί να κάνει καθένα από τα μέλη του ΟΗΕ, εφόσον το επιθυμεί, δηλαδή όχι μόνο τα 15 κράτη – μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, ενώ στη συνεδρίαση θα συμμετέχουν και διεθνείς φορείς.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr