Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραλήπτης του ύποπτου φακέλου
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι ο ύποπτος φάκελος, ο οποίος εντοπίστηκε στη Βουλή και περιείχε άγνωστη σκόνη, είχε ως παραλήπτη τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η είδηση αυτή ενισχύει τη σοβαρότητα του περιστατικού, καθώς δεν πρόκειται για τυχαίο αποδέκτη. Το ότι ο φάκελος απευθυνόταν στο ανώτατο πολιτικό πρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης αναβαθμίζει το συμβάν από απλό “ύποπτο δέμα” σε υπόθεση που αγγίζει θέματα εθνικής ασφάλειας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φάκελος έχει ως φερόμενο αποστολέα Ρώσο πολίτη, και εξετάζεται εξονυχιστικά από κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένους πυροσβέστες.
Η κινητοποίηση στον προαύλιο χώρο της Βουλής ήταν άμεση και μαζική, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ανάλυσης της ύποπτης ουσίας που βρέθηκε εντός του φακέλου.
- 1 ώρα πριν Καρδιακή ανακοπή: Οι 4 κινήσεις που μπορούν να σώσουν μια ζωή
- 3 ώρες πριν Πού πηγαίνει το φως όταν σβήνουμε τον διακόπτη; Η φυσική δίνει την απάντηση
- 3/10/2026 00:20 Συντάξεις: Η αίτηση στον e-ΕΦΚΑ που «κρατά ζωντανά» τα αναδρομικά της ΕΑΣ








