«Ο Δημήτρης Σταρόβας το παλεύει αλλά δεν μιλάει»
Ο Δημήτρης Σταρόβας συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο μετά από από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Νεότερα για την υγεία του έδωσε η επί χρόνια σύντροφός του, Άννα Σταθάκη.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 61χρονος καλλιτέχνης, ο οποίος νοσηλεύεται στην νευρολογική κλινική του Τζάνειου νοσοκομείου, επικοινωνεί με το περιβάλλον, και φαίνεται πως βελτιώνεται συνεχώς η κατάστασή του.
Ο γνωστός καλλιτέχνης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day για την κατάσταση της υγείας του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το παλεύει. Επικοινωνεί αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον».
- 3 λεπτά πριν Ψηφιακές διασυνδέσεις στο Δημόσιο: Τι αλλάζει για μαθητές, ΑμεΑ και Σωφρονιστικά Καταστήματα
- 14 λεπτά πριν Φωτιά στην Αττικοβοιωτία: Αποζημιώσεις, αυτοψίες και «Porto Germeno Pass» – Τα μέτρα στο τραπέζι
- 23 λεπτά πριν Καλλιθέα: Συνελήφθη 35χρονος για ενδοοικογενειακή βία – Μπροστά σε 5χρονο η καταγγελλόμενη επίθεση








