Ντουπλάντις: Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 6.30 μ.
Ο Άρμαντ “Μόντο” Ντουπλάντις συνεχίζει να σπρώχνει τα όρια του αθλητισμού. Με ένα εντυπωσιακό άλμα έσπασε για ακόμη μια φορά το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ, ανεβάζοντας τον πήχη στα 6.30 μέτρα.
Η στιγμή ήταν μοναδική: ο πήχης ταλαντεύτηκε, «έμοιαζε έτοιμος να πέσει», αλλά τελικά έμεινε στη θέση του. Το στάδιο ξέσπασε σε χειροκροτήματα, καθώς ο Σουηδός πρωταθλητής πανηγύριζε το νέο του κατόρθωμα.
Από το 6.16 μ. το 2018, μέσα σε μόλις πέντε χρόνια, ο Ντουπλάντις έχει καταφέρει να μεταμορφώσει το επί κοντώ, σπρώχνοντας το άθλημα σε ύψη που μοιάζουν αδιανόητα.
Συγκινητική ήταν η εικόνα που ακολούθησε: ο Έλληνας πρωταθλητής Εμμανουήλ Καραλής ήταν ο πρώτος που έτρεξε και τον αγκάλιασε. Οι δύο φίλοι γιόρτασαν μαζί τη στιγμή, αποδεικνύοντας πως ο αθλητισμός είναι κάτι πολύ περισσότερο από ρεκόρ.
Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν θα ξεπεράσει ξανά τον εαυτό του, αλλά πότε θα το κάνει.
- Μόλις τώρα Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Υπό μερικό έλεγχο το μέτωπο – Δεν απειλήθηκαν κατοικίες
- 12 λεπτά πριν ΑΣΕΠ: Μόνιμοι διορισμοί για πτυχιούχους ΑΕΙ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
- 13 λεπτά πριν Ποινική δίωξη στη 29χρονη που φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι στον σύντροφό της




















