Νοσοκομεία: Ανανεώνεται το πρόγραμμα 4.000 μέσω ΔΥΠΑ
Ανανεώνεται για ένα χρόνο το πρόγραμμα 4.000 μέσω ΔΥΠΑ στα νοσοκομεία. Η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) βρίσκεται για μια τελική υπογραφή στον υφυφπουργό Οικονομικών Αθανάσιο Πετραλιά.
Την απόφαση την έχουν ήδη υπογράψει οι υπουργοί Εργασίας και Εσωτερικών. Μετά την υπογραφή του κ. Πετραλιά η απόφαση θα επιστρέψει το υπουργείο Εργασίας προκειμένου να δημοσιευθεί.
Νοσοκομεία: Ανανέωση και δεύτερου προγράμματος
Παράλληλα, σε καλό δρόμο βρίσκεται και η επαναπρόσληψη των εργαζομένων στα νοσοκομεία του προγράμματος 57 ετών και άνω μέσω ΔΥΠΑ.
Η ανανένωση του προγράμματος βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας στο υπουργείο Εργασίας. Η ΔΥΠΑ έχει στείλει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αναμένεται η τυπική εισήγηση της Κεντρικής Μονάδας Κρατικών Ενισχύσεων (ΚΕΜΚΕ).
Εν συνεχεία το σχέδιο θα υπογραφεί από τους αρμόδιους υπουργούς. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εεργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) βεβαιώνει ότι η ανανέωση και του δεύτερου προγράμματος είναι θέμα ολίγων ημερών.
Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ έχει ως εξής:
Skip to PDF content- 3 ώρες πριν Τροχαίο ατύχημα: Πώς θα πάρετε αποζημίωση από την ασφαλιστική σας – Τι πρέπει να κάνετε
- 3 ώρες πριν Καλαμαριά: Δράσεις ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και τη ψυχική υγεία σήμερα (15/10)
- 15/10/2026 00:20 Χαράτσι στις συντάξεις: Ποιοι πληρώνουν τα περισσότερα στην ΕΑΣ








