Νοσοκομεία 2025: Βγαίνει η προκήρυξη για τις μόνιμες προσλήψεις ΠΕ και ΥΕ

Νοσοκομεία 2025: Βγαίνει η προκήρυξη για τις μόνιμες προσλήψεις ΠΕ και ΥΕ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προς πλήρη επιβεβαίωση διαδοχικών αναρτήσεων του workenter.gr (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), το ΑΣΕΠ ενέταξε στον επίσημο προγραμματισμό του την νέα προκήρυξη μονίμων στα νοσοκομεία για την πρόσληψη υποψηφίων κατηγοριών Πανεπιστημιακής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΠΕ και ΥΕ).

Ο τελικός αριθμός των θέσεων που διαθέτει η νέα προκήρυξη (“Κ”), σύμφωνα με το αποκαλυπτικό έγγραφο που δημοσιεύουμε σήμερα, είναι 510. Κατάτι μειώθηκε από τις αρχικές 534 θέσεις, καθώς από (την υπό έκδοση προκήρυξη) αφαιρέθηκαν όλες οι νοσηλευτικές ειδικότητες.

Όπως αναφέρει το εσωτερικό έγγραφο του ΑΣΕΠ θα προσληφθούν υποψήφιοι “διαφόρων κλάδων / ειδικοτήτων σε φορείς του Υπουργείου Υγείας“.

Νοσοκομεία 2025: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Τα επόμενα βήματα -από τη στιγμή που η προκήρυξη εντάχθηκε στον επικαιροποιημένο προγραμματισμό του ΑΣΕΠ- είναι τα εξής:

1) Δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο του Πίνακα Κατανομής Θέσεων. Περιλαμβάνει: φορείς, ειδικότητες, προσόντα ανά ειδικότητα, αποδεκτούς τίτλους, πρόσθετα απαραίτητα προσόντα.

2) Δημοσίευση ολόκληρης της προκήρυξης με τις προθεσμίες για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων στον κόμβο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr)

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του workenter.gr από αρμόδιες πηγές του ΑΣΕΠ, ο Πίνακας Κατανομής Θέσεων (στάδιο 1) της νέας προκήρυξη μονίμων αναμένεται να δημοσιευθεί από μέρα σε μέρα.

Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην ανάρτηση του Πίνακα Κατανομής Θέσεων και ολόκληρης της προκήρυξης είναι, συνήθως, μία εβδομάδα με δέκα ημέρες.

Πρακτικά, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την συγκεκριμένη προκήρυξη αναμένεται να ξεκινήσεις εντός του δεύτερου 15νθήμερου του τρέχοντος μήνα.

Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης είναι απαραίτητο είτε το απολυτήριο Γυμνασίου είτε του Δημοτικού (για όσους έχουν αποφοιτήσουν έως το 1980).

Νοσοκομεία 2025: Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τις 510 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία οφείλουν να ξεκινήσουν από τη δημιουργία Μητρώου ΑΣΕΠ ή από τον έλεγχο και την επικαιροποίησή του.

Όσοι υποψήφιοι δεν διαθέτουν Μητρώο θα πρέπει να το φτιάξουν από την αρχή. Όσοι υποψήφιοι έχουν Μητρώο θα πρέπει να το ελέγξουν και να το επικαιροποιήσουν.

Το Μητρώο ΑΣΕΠ -το οποίο δημιουργείται μια φορά και ισχύει για πάντα- περιλαμβάνει όλα τα δικαιολογητικά των υποψηφίων με την μορφή εγγράφων PDF.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr