Νοσοκομεία: 1.061 μόνιμοι ΔΕ και ΥΕ

Νοσοκομεία: 1.061 μόνιμοι ΔΕ και ΥΕ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε δύο φάσεις θα γίνει η πρόσληψη 1.061 μονίμων υπαλλήλων Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στα νοσοκομεία όλης της χώρας με διαδικασίες ΑΣΕΠ.

Οι 1.061μόνιμες προσλήψεις θα υλοποιηθούν με δύο διαφορετικές προκηρύξεις.

Η πρώτη από αυτές βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ολοκληρώνεται στις 28 Απριλίου 2025.

Η δεύτερη θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα με την ολοκλήρωση της προκήρυξης 5Κ/2023.

Και στις δύο προκηρύξεις θα προσληφθούν επιλαχόντες με ειδική διαδικασία.

Νοσοκομεία: Ποιες είναι οι δύο προκηρύξεις

Οι δύο προκηρύξεις που συνολικά αφορούν 1.061 μόνιμες προσλήψεις είναι:

  • Προκήρυξη 61 μονίμων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Η διαδικασία αφορά υποψηφίους που είχαν λάβει μέρος στην προκήρυξη 5Κ/2023 στην κατηγορία ΥΕ και δεν βρίσκονταν στον πίνακα διοριστέων. Η διαδικασία για τους τους υποψηφίους γίνεται αποκλειστικά με συστημένη επιστολή και ολοκληρώνεται στις 28/4/2025.
  • Προκήρυξη 1.000 μονίμων θέσεων που αφορά τους υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που δεν θα βρεθούν στον πίνακα διοριστέων της προκήρυξης 5Κ/2023. Με το που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία για την προκήρυξη 5Κ/2023 -για την κατηγορία ΔΕ- αμέσως θα δοθεί “δεύτερη ευκαιρία” για τους υποψηφίους αυτής της κατηγορίας που απέτυχαν να διοριστούν. Θα ισχύσει ότι ακριβώς και με την κατηγορία ΥΕ.
Γκρίζο μάρμαρο με την επιγραφή του ΑΣΕΠ και κίτρινη πινακίδα που αναφέρει διάφορες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ - Νοσοκομεία: 1.061 μόνιμοι ΔΕ και ΥΕ

Νοσοκομεία: Έγκυρα και ελεγμένα δικαιολογητικά οδηγούν στον μόνιμο διορισμό

Απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή η ειδική διαδικασία πρόσληψης των 61 μονίμων καθώς είναι πρωτόγνωρη για τους υποψηφίους (επίκληση δικαιολογητικών ταχυδρομικά).

Οι ειδικές αυτές διαδικασίες και οι λεπτομέρειες που απαιτούν θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το ποιοι υποψήφιοι θα διοριστούν σε μόνιμες θέσεις.

Παναγής Γκιόλμας

Παναγής Γκιόλμας

Ο Παναγής Γκιόλμας είναι δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1990. Εργάστηκε στις εφημερίδες Έθνος, Ελευθεροτυπία, Βήμα και Ελεύθερο Τύπο. Ασχολήθηκε με τα θέματα Δημοσίου, ΑΣΕΠ, πολιτικό και εκπαιδευτικό ρεπορτάζ.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version