Νικολά Σαρκοζί: Τρέφεται μόνο με γιαούρτι και φοβάται για τη ζωή του

Νικολά Σαρκοζί: Τρέφεται μόνο με γιαούρτι και φοβάται για τη ζωή του

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το workenter.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στην Gooogle

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες προσαρμογής στη ζωή στη φυλακή La Santé, όπου εκτίει ποινή πενταετούς κάθειρξης για την «υπόθεση της Λιβύης», που αφορά την παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας από το καθεστώς του Μουαμάρ Καντάφι.

Σύμφωνα με το περιοδικό Le Point, ο Σαρκοζί ζει υπό τον φόβο πιθανών ενεργειών από εχθρικούς συγκρατούμενούς του και ανησυχεί ότι κάποιος μπορεί να «πειράξει» το φαγητό του. Όπως μεταφέρει στενός του φίλος, ο πρώην πρόεδρος έχει υιοθετήσει μια στάση απομόνωσης, περνώντας τον περισσότερο χρόνο του μόνος στο κελί του — το οποίο, παρά τη φήμη του, δεν έχει καμία «προεδρική» πολυτέλεια.

Παράλληλα, αρνείται να αγοράζει προϊόντα από το κυλικείο ή να μαγειρεύει μόνος του, καθώς –σύμφωνα με το ρεπορτάζ– «δεν ξέρει να φτιάξει ούτε ένα αυγό». Το αποτέλεσμα είναι πως η διατροφή του έχει περιοριστεί αποκλειστικά σε… γιαούρτια, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει ήδη χάσει σημαντικό βάρος, «κατεβαίνοντας δύο νούμερα» από την ημέρα της φυλάκισής του στις 21 Οκτωβρίου.

Παρά τις δυσκολίες και το εχθρικό περιβάλλον, ο Σαρκοζί δέχεται καθημερινά πλήθος επιστολών συμπαράστασης από υποστηρικτές του. Σε ανάρτησή του στο X (Twitter), ο πρώην πρόεδρος έστειλε μήνυμα ευγνωμοσύνης και αισιοδοξίας:

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την κινητοποίησή σας! Το τέλος της ιστορίας δεν είναι γραμμένο…».

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Daily Review
Background decoration Background decoration
Διορισμός Τώρα!
01

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα (μηνιαία ή ετήσια) για να μαθαίνεις όλες τις θέσεις ανάλογα με τα προσόντα σου.

02

Μάθε πρώτος τις προκηρύξεις

Μάθε πρώτος ποιες προκηρύξεις θα εκδώσουν ΑΣΕΠ και φορείς. Έλα ένα βήμα πιο κοντά στον διορισμό.

03

Επιλέγεις τη θέση που σε ενδιαφέρει

Αξιοποιείς πλήρως τη μοριοδότηση ΑΣΕΠ με προκηρύξεις που ταιριάζουν στην ειδικότητα και την περιοχή σου.

04

Κάνεις την αίτηση σωστά και έγκυρα

Μεγιστοποιείς το χρόνο δημιουργίας σωστής αίτησης για προκηρύξεις μονίμων «Κ» και ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ).

Αγγελίες

Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Μαρκόπουλο )

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΕΒΕ αναζητά έμπειρο Εργάτη Αποθήκης για να ενταχθεί στην δυναμική τους ομάδα στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μαρκόπουλο Λήξη: 28-06-2026
Οικιακές Εργασίες – Καθαριότητα

Προσωπικό Καθαριότητας – Αττική (Χαϊδάρι)

Η Εταιρεία καθαρισμού Alpha Clean Services με έδρα το Χαϊδάρι αναζητά έμπειρη καθαρίστρια για στελέχωση συνεργείου καθαρισμού πολυκατοικιών.

Χαϊδάρι Λήξη: 26-06-2026
Υγεία – Ομορφιά

Φαρμακοποιοί – Αττική (Κηφισιά)

Τα Φαρμακεία Παντελής Μαλιωτάκης - Pamepharmacy στα βόρεια προάστια της Αττικής αναζητούν συνεργάτες με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα και θετική διάθεση για την θέση του Φαρμακοποιού.

Κηφισιά Λήξη: 26-06-2026
Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Αθήνα)

Η εταιρεία Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.Τ., κορυφαία αλυσίδα στον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, των έτοιμων γευμάτων και του καφέ αναζητά Αποθηκάριο – Πικαδόρο (Picker) Μαναβικής με έδρα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Λυκόβρυση.

Αθήνα Λήξη: 26-06-2026
Εστίαση – Εξυπηρέτηση

Ζαχαροπλάστες – Αττική (Αθήνα)

Το βραβευμένο με Michelin Plate εστιατόριο «VEZENÉ» επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα του Pastry Chef.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Αθήνα)

Η Εταιρεία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα της στο έργο της μεταφοράς και αναζητά υποψήφιους Οδηγούς με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Πειραιάς)

Η εταιρεία Kordoni.gr με έδρα τον Πειραιά, με πολυετή δραστηριότητα στην εισαγωγή και διανομή ναυτιλιακών προϊόντων αναζητά οδηγό για διανομές εντός Αττικής.

Πειραιάς Λήξη: 16-06-2026
Πωλητές

Πωλητές – Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)

Η εταιρία Συμβούλων Upgrade για λογαριασμό πελάτη της, που δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής και της διανομής premium beauty brands, αναζητά Πωλήτρια.

Θεσσαλονίκη Λήξη: 12-06-2026

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 210521

Αποστολή δελτίων τύπου: [email protected]

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr