Νικολά Σαρκοζί: Επίσκεψη του Γάλλου υπουργού δικαιοσύνης στη φυλακή
Ο Γάλλος υπουργός Δικαιοσύνης, Ζεράλντ Νταρμανέν, τήρησε την υπόσχεσή του και επισκέφθηκε τον πρώην πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί στη φυλακή Σαντέ, όπου εκτίει ποινή πενταετούς κάθειρξης για την υπόθεση της Λιβύης.
Η συνάντηση, η οποία κράτησε περίπου 45 λεπτά, πραγματοποιήθηκε παρουσία του διευθυντή του σωφρονιστικού ιδρύματος και περιλάμβανε συζήτηση του Νταρμανέν με σωφρονιστικούς υπαλλήλους σχετικά με την ασφάλεια του Σαρκοζί.
Ο υπουργός, στενός φίλος του πρώην προέδρου, επισήμανε τη σημασία της ενίσχυσης της ασφάλειας ενός πρώην αρχηγού κράτους στη φυλακή, ειδικά μετά την προσαγωγή δύο κρατουμένων που εκτόξευσαν απειλές εναντίον του Σαρκοζί το πρώτο βράδυ της κράτησής του, με το σχετικό βίντεο να προκαλεί την παρέμβαση της εισαγγελίας.
- Μόλις τώρα Παράταση στις αναστολές για το Κτηματολόγιο: «Παγώνουν» αγωγές του Δημοσίου
- 10 λεπτά πριν Ευρωπαϊκά Σχολεία: Ανακοινώθηκαν οι πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών για αποσπάσεις
- 18 λεπτά πριν Μουντιάλ 2026: Ποιοι κινδυνεύουν και ποιοι παίζουν για την πρωτιά σήμερα (24/6) στους ομίλους Α, Β και Γ



















