Νίκαια: Εμπρησμός και χειροβομβίδα σε αυτοκίνητο και σπίτι αρχιφύλακα Κορυδαλλού
Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί στη Νίκαια, όταν άγνωστοι πυρπόλησαν το αυτοκίνητο που, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., ανήκει σε αρχιφύλακα των φυλακών Κορυδαλλού.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ευριπίδου, κοντά στη συμβολή με την Πλάτωνος, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στη γειτονιά.
Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, αντιλαμβανόμενος τη φωτιά, έσπευσε να τη σβήσει ο ίδιος, πριν αυτή επεκταθεί.
Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, οι Αρχές ενημερώθηκαν για την ύπαρξη χειροβομβίδας στην αυλή του σπιτιού του αρχιφύλακα, γεγονός που ανέβασε τον συναγερμό στο «κόκκινο».
Άμεσα στο σημείο έφτασε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο ανέλαβε τον έλεγχο και την ασφαλή απομάκρυνση του εκρηκτικού μηχανισμού.
Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στην οδό Ευριπίδου από τη συμβολή της με την Πλαπουτά.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς εξετάζεται εάν η επίθεση σχετίζεται με την υπηρεσιακή ιδιότητα του αρχιφύλακα και ενδεχόμενες υποθέσεις που διαχειριζόταν.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής, ενώ οι Αρχές εμφανίζονται αποφασισμένες να εντοπίσουν τους δράστες πίσω από αυτή τη θρασύτατη επίθεση με χειροβομβίδα και εμπρησμό.
- 6 λεπτά πριν ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά: Προσλήψεις για διοικητικούς, ηλεκτροτεχνίτες, υδρονομείς, εργατοτεχνίτες
- 6 λεπτά πριν Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Οι νέοι δικαιούχοι και τα αυξημένα ποσά
- 7 λεπτά πριν Στον «αέρα» οι άδειες υγειονομικών: Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά να μη χαθούν οι μέρες του 2024 και του 2025!








