Νέος ισχυρός σεισμός 4.9R στην Ανάφη – Ανεβαίνουν επικίνδυνα τα ρίχτερ
Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4.9 ρίχτερ, σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (3/2) στα ανοιχτά της Ανάφης.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός εντοπίζεται γύρω στα 25 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού, με το εστιακό του βάθος να υπολογίζεται στα 16.4 χλμ. Πρόκειται για την ισχυρότερη σεισμική δόνηση που έχει καταγραφεί στην περιοχή των Κυκλάδων τις τελευταίες ημέρες.
Νωρίτερα, είχαν προηγηθεί δύο σεισμοί 4,1 και 4,0 ρίχτερ πάλι στην θαλάσσια περιοχή της Ανάφης.
Περισσότερα:
- 14 λεπτά πριν Το «σύνδρομο» του φθινοπώρου που επηρεάζει 1 στους 10 – Πώς θα καταλάβετε ότι σας έχει «χτυπήσει»
- 1 ώρα πριν Επίδομα 400 ευρώ: Ποιοι συνταξιούχοι μένουν εκτός – Τι αλλάζει σε Δημόσιο και κατώτατο μισθό
- 2 ώρες πριν Καιρός σήμερα (13/9): Βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας – Πού θα φτάσει τους 34°C
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!







