Νέος CEO της Convert Group o Ανδρέας Πετρόπουλος

Ανέλαβε από την 1η Ιουνίου
Ο Ανδρέας Πετρόπουλος επιλέχθηκε τόσο από τους δύο ιδιοκτήτες της εταιρείας Παναγιώτη Γκεζερλή και Έλενα Χαϊλαζοπούλου, αλλά και με την πλήρη υποστήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Convert Group.

Η Convert Group ανακοίνωσε ότι ο Παναγιώτης Γκεζερλής, ιδρυτής και πρώην Chief Executive Officer, θα αναλάβει την θέση του προέδρου της εταιρείας συνεχίζοντας την πλήρη απασχόλησή του στην εταιρεία.

Από 1η Ιουνίου 2022, την θέση του Chief Executive Officer της Convert Group ανέλαβε ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ο οποίος κατείχε ήδη τον ρόλο του Chief Revenue Officer της εταιρείας.

Η Έλενα Χαϊλαζοπούλου συνεχίζει τα καθήκοντα της Chief Product Officer και διατηρεί τον ρόλο της Deputy CEO της Convert Group.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος επιλέχθηκε τόσο από τους δύο ιδιοκτήτες της εταιρείας Παναγιώτη Γκεζερλή και Έλενα Χαϊλαζοπούλου, αλλά και με την πλήρη υποστήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Convert Group.

 

Οι Παναγιώτης Γκεζερλής και Έλενα Χαϊλαζοπούλου, δήλωσαν σχετικά: «Έχουμε σημειώσει αξιοσημείωτη πρόοδο στους εταιρικούς μας στόχους και αναμφίβολα θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με την πολύτιμη βοήθεια του Ανδρέα.

Αξιολογώντας το τι κατάφερε μέσα σε 1,5 χρόνο στην Convert Group στην ανάπτυξη των πωλήσεων εκτός και εντός συνόρων, της θωράκισης της διοικητικής μας κουλτούρας και της διαμόρφωσης της εσωτερικής μας οργάνωσης, θεωρήσαμε ότι είναι ο καταλληλότερος ηγέτης για τη φάση που μπαίνει η εταιρεία μας: αυτής της κλιμάκωσης σε ένα μεγάλο οργανισμό.

Παραμένουμε και οι δύο full-time στελέχη της Convert Group για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας προς το κοινό μας όραμα: να γίνουμε το παγκόσμιο πρότυπο στον τρόπο που συνεργάζονται έμποροι και προμηθευτές μέσω των δεδομένων».

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος σχολίασε: «Με τιμά πραγματικά η απόφαση του Παναγιώτη και της Έλενας και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για τη μεγάλη ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας! Το γεγονός ότι οι τρεις μας συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον, ενώ ταυτοχρόνως περιτριγυριζόμαστε από τον Γιώργο Πάνζαρη (CTO), την Κατερίνα Τσεβά (HRD) και 60 ακόμη ταλαντούχους επαγγελματίες με κάνει να είμαι ακόμη πιο σίγουρος για το μέλλον μας.

Τόσο στην Upstream, όσο και στην Softomotive ο ρόλος μου ήταν πάντα ο ίδιος, καθώς επεκτεινόμασταν σε νέες αγορές: να δίνω πάντα τη δυνατότητα στους άλλους να είναι όσο το δυνατόν καλύτεροι.

Και αυτό ακριβώς θα συνεχίσω να κάνω. Θα δώσω στον Παναγιώτη τη δυνατότητα να είναι η φωνή της Convert Group, μεταφέροντας το όραμά μας, ανακουφισμένος από τις καθημερινές του εργασίες, σε μια εποχή που πρέπει να χτίσουμε σχέσεις με μεγάλα funds, και παγκόσμιους εμπόρους & πολυεθνικά brands.

Ακόμη, θα βοηθήσω την Έλενα να κάνει το eRetail Suite το παγκόσμιο πρότυπο στη συνεργασία μεταξύ εμπόρων και προμηθευτών μέσω των δεδομένων. Θα οδηγήσω την εκτέλεση του φιλόδοξου σχεδίου μας, ενώ ο Παναγιώτης και η Έλενα θα επικεντρώνονται σε αυτό που κάνουν καλύτερα. Η εμπιστοσύνη στην ομάδα μας θα είναι καθοριστική για την πρόοδο και ανάπτυξη μας. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτά που έρχονται!».

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram