Νέος Αναπτυξιακός: Στην Περιφέρεια το 94% των πόρων

Το ύψος της επιχορήγησης στις επιχειρήσεις φτάνει έως και το 70%
Ιδιαίτερη έμφαση στη Θράκη, στον Έβρο, στην Ροδόπη και την Ξάνθη

Σημαντική οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων, όχι μόνο των μεγάλων, αλλά και των πολύ μικρών δίνει ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος.

Το ύψος της επιχορήγησης φτάνει έως και το 70%. Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι για πρώτη φορά το 94% των πόρων διατίθενται στην περιφέρεια με ιδιαίτερη έμφαση στη Θράκη, στον Έβρο, στην Ροδόπη και την Ξάνθη.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αναμένεται μέσα σε 45 ημέρες αφού λήξει η προθεσμία και τελειώσουν οι υποβολές, εφόσον έχουν υπαχθεί, οι επιχειρήσεις μπορούν να ολοκληρώνουν τη διαδικασία, σε αντίθεση με παρελθοντικές τακτικές οπότε και σημειώνονταν καθυστερήσεις.

Με τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο μεγάλες επιχειρήσεις που εγκαθίστανται στην Ελλάδα φέρνουν κόσμο που έφυγε στο εξωτερικό κατά τη δεκαετή κρίση.

Δημιουργούνται οι συνθήκες να επιστρέψουν οι Έλληνες και να εργαστούν πάλι στην πατρίδα μας, ώστε να λυθεί και το δημογραφικό πρόβλημα που κατέδειξε, εξάλλου, η τελευταία απογραφή.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram