Νεκρός 46χρονος σε τροχαίο στον παράδρομο του Κηφισού
Τη ζωή του έχασε ένας 46χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στον παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος του Αιγάλεω.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αναβάτης κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου. Η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στα προστατευτικά μεταλλικά κιγκλιδώματα του δρόμου.
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο οδηγός
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο 46χρονος είχε ήδη υποκύψει στα βαρύτατα τραύματά του.
Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης αποδείχθηκε μοιραία για τον οδηγό, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Σε εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια
Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην απώλεια ελέγχου της μοτοσικλέτας.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ενώ συλλέγονται στοιχεία από το σημείο που ενδέχεται να ρίξουν φως στις συνθήκες της τραγωδίας.
- 11 λεπτά πριν Χρήματα στους λογαριασμούς: Οι πληρωμές του ΟΠΕΚΑ
- 12 λεπτά πριν Δημογραφικό: Αυξάνονται οι μητέρες άνω των 40, καταρρέουν οι γεννήσεις – Πτώση 39% σε 20 χρόνια
- 24 λεπτά πριν Όλυμπος: Επιχείρηση διάσωσης για δύο νεαρούς πεζοπόρους που χάθηκαν σε δύσβατη περιοχή
















