Νεκρό βρέφος 11 μηνών στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Νεκρό βρέφος 11 μηνών στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το βράδυ της Κυριακής, ένα βρέφος 11 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αφού αρχικά είχε διακομιστεί σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας.

Όπως αναφέρει το evros-news.gr, οι γιατροί του νοσοκομείου ενημερώθηκαν από τους συναδέλφους τους στο Κέντρο Υγείας και μόλις έφτασε το βρέφος στο νοσοκομείο, ξεκίνησαν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης διάρκειας 50 λεπτών, οι οποίες όμως δεν απέφεραν αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος ήταν Ρομά και ζούσε με τον παππού και τη γιαγιά του. Παρά τα μόλις 11 μήνες ζωής του, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και είχε νοσηλευτεί επανειλημμένα στο Κέντρο Υγείας και το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου λόγω επιδείνωσης της κατάστασής του. Δυστυχώς, αυτή τη φορά κατέληξε, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στην οικογένειά του και στην τοπική κοινωνία.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα αποσαφηνιστούν από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review
Arrow Ροή Ειδήσεων

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr