Νέες δικαστικές περιπέτειες για τη Βίκυ Σταμάτη
Τα… απόνερα των υποθέσεων, για τις μίζες των εξοπλιστικών, για τις οποίες είχε καταδικαστεί τόσο ο αποβιώσας πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ακης Τσοχατζόπουλος, όσο και η χήρα του Βίκυ Σταμάτη, εξακολουθούν να απασχολούν τη Δικαιοσύνη, ακόμη και μετά το θάνατο του.
Η υπόθεση, για την οποία είχε οδηγηθεί στη φυλακή εκτός από τον Άκη Τσοχατζόπουλο και η Βίκυ Σταμάτη, είχε προκαλέσει μιά παράπλευρη δικαστική αντιδικία, η οποία έκλεισε πρόσφατα στα ποινικά δικαστήρια.
Αφορούσε μήνυση την οποία είχε υποβάλλει εναντίον της κ. Σταμάτη ο άλλοτε στενός του συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου, Ιωάννης Σμπώκος, γιά όσα είχε πει σε τηλεοπτική της συνέντευξη η χήρα του πρώην υπουργού, η οποία τον είχε αποκαλέσει “τσαντάκια“.
Ο κ. Σμπώκος, ο οποίος παρότι καταδικασμένος για σειρά υποθέσεων, που αφορούσαν εξοπλιστικά προγράμματα επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου, όταν αποφυλακίστηκε τον Ιανουάριο του 2020 κινήθηκε νομικά σε βάρος της Βίκυς Σταμάτη, υποβάλλοντας εναντίον της μήνυση, η οποία εκδικάστηκε στο Θ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.
Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν απαλλακτική για τη Βίκυ Σταμάτη, που ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει και αγωγή του κ. Σμπώκου, ο οποίος διεκδικεί αποζημίωση, για προσβολή της τιμής του.
Αναδημοσίευση από τον “AΔΕΚΑΣΤΟ” στην “Κυριακάτικη Δημοκρατία”/ dikografies.blogspot.com
Διαβάστε επίσης:
- Αυγενάκης: Πήρε πίσω την μήνυση ο υπάλληλος του αεροδρομίου
- Νίκος Χαρδαλιάς: Κατέθεσε μήνυση για το κύκλωμα εκβιαστών
- 58 λεπτά πριν Νερό στο ζεστό αυτοκίνητο: Τι περνά από το πλαστικό – Πότε το πετάμε
- 2 ώρες πριν Ύπνος με ανοιχτό κλιματιστικό: 5 λάθη που κάνουμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε
- 24/08/2026 00:20 Συντάξεις χηρείας: Επιστροφή στο 70% και νέο μέτωπο για αναδρομικά









