Νέα ύλη για το γραπτό ΑΑΔΕ

Ποιες ομάδες μαθημάτων αφορά

Νέο εκπαιδευτικό υλικό για τους υποψηφίους του γραπτού διαγωνισμού ΑΑΔΕ θα συμπληρώσει τις επόμενες ημέρες το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" - το οποίο συμπράττει με το workenter.gr.

Έως το τέλος του τρέχοντος μήνα θα υπάρξουν προσθήκες στις ομάδες μαθημάτων Γ' και Ε'. Οι προσθήκες αυτές θα είναι κοινές για όλους (δηλαδή τόσο για τους κατόχους του πακέτου Basic όσο και για εκείνους του πακέτου Dynamic).

Το επόμενο διάστημα και εντός Ιουλίου θα συνεχιστεί η ροή νέου υλικού, αλλά μόνο για όσους διαθέτουν το πρόγραμμα Dynamic.

Αν θέλετε και εσείς να συνεχίσετε να λαμβάνετε επίκαιρο εκπαιδευτικό υλικό για τις επικείμενες εξετάσεις της ΑΑΔΕ, δεν έχετε παρά να κάνετε αναβάθμιση του πακέτου σας από Basic σε Dynamic.

Κάντε αναβάθμιση - Σας συμφέρει!

Μόνο με 150 ευρώ μπορείτε να περάσετε στο πακέτο Dynamic λαμβάνοντας συνέχεια υλικό έως και την τελευταία ημέρα των εξετάσεων - εξ΄ ου και η ονομασία του, Dynamic, που σημαίνει "Δυναμικό" - Εξελισσόμενο.

Δείτε πως:

1) Μπαίνετε στη σελίδα του workenter.gr που αφορά στο διαγωνισμό ΑΑΔΕ (https://diagonismos.workenter.gr/)

2) Κατευθύνεστε στην ενότητα "Κόστος προγράμματος"

3) Πατάτε το κουμπί που λέει "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ BASIC -> DYNAMIC".

 

 

Όσοι δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στην πλατφόρμα της "Επίγνωσης" μπορούν:

Να επιλέξουν απευθείας και από τώρα το πρόγραμμα Dynamic για να έχουν συνεχή ροή εκπαιδευτικού υλικού έως την τελευταία ημέρα των εξετάσεων.

Μπείτε τώρα στην πλατφόρμα για την καλύτερη προετοιμασία στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Πατήστε ΕΔΩ.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram