Νέα κλήρωση Τουρισμός για Όλους με voucher 150 ευρώ για χειμερινές διακοπές

Θα αφορά 100.000 δικαιούχους
Οι νέες επιταγές που θα προκύψουν από την κλήρωση θα δοθούν σε όσους είχαν κάνει το καλοκαίρι αίτηση με τους κωδικούς τους Taxisnet.

Νέα κλήρωση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα διεξαχθεί στο τέλος Νοεμβρίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως δήλωσε ο υπουργός για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» – το οποίο θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023, θα ακολουθήσει άλλη μια κλήρωση στα τέλη του μήνα για νέα voucher των 150 ευρώ για πάνω από 100.000 δικαιούχους με στόχο να τονωθεί ο εγχώριος τουρισμός και να στηριχθούν τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων σε χειμερινούς προορισμούς.

Οι νέες επιταγές που θα προκύψουν από την κλήρωση θα δοθούν σε όσους είχαν κάνει το καλοκαίρι αίτηση με τους κωδικούς τους Taxisnet στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Εκεί, θα αναρτηθούν και οι νέοι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης.

Τα χρήματα μπαίνουν άμεσα, με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram